Tietosuoja
Henkilökohtaiset tiedot tallennetaan vain jos syötät ne itse verkkolomakkelle. Lähettämällä lomakkeen, annat luvan tallentaa tietosi, jotta voimme käsitellä kyselysi ja välittää sinulle haluamasi tiedot. Tietojasi käsitellään luottamuksella eikä niitä luovuteta muille osapuolille. Mikäli et halua että tietosi tallennetaan, voit ottaa meihin yhteyttä postitse milloin tahansa, jotta voimme poistaa tietosi rekisteristä. Muita vastuita muutos- ja poistopyyntöihin liittyen ei hyväksytä.

Vastuut
Kaikki Internet-sivuillamme olevat dokumentit ja tiedostot on valmisteltu mahdollisimman huolellisesti. Pyrkimyksistämme huolimatta sivuston tiedot eivät välttämättä ole täysin virheettömiä, ajantasaisia ja kaikki yksittäistapaukset kattavia. Emme hyväksy vastuuta mihinkään vahinkoon joka voi johtua, suoraan tai epäsuorasti, sivustolla olevan aineiston käytöstä. Emme myöskään vastaa muilla sivustoilla olevasta sisällöstä, jota voit lukea Internet-sivuillamme olevan linkin kautta.

Tekijänoikeus
Lukuun ottamatta lain nimenomaisesti sallimia tapauksia, näiden sivujen sisältöä ei saa käyttää, kopioida, muokata, kääntää, jakaa tai muutoin hyödyntää ilman lupaa. Ilman nimenomaista lupaamme sivustoa tai sen osaa ei saa yhdistää osaksi muuta verkkosivustoa tai -palvelua. Lupaa voi tiedustella sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.